ВІДЕО. Динамо провело тренування перед першим літнім спарингом

У середу «біло-сині» зіграють із «Падерборном»

У другий робочий день тренувального збору київського «Динамо» в Австрії команда провела два тренування в австрійському Хохфільцені.

У вівторок у Тіролі встановилася спекотна погода. Тому динамівці проводять тренування зранку, коли ще не так спекотно, а також ввечері, коли температура повітря вже потроху спадає. Динамівський брендований автобус, на якому команда впродовж сезону їздить на виїзні матчі, і на якому пересувається і під час австрійського збору, доставив гравців на перше заняття близько десятої. До слова, тренуються кияни вже новими м'ячами, якими гратимуть у новому сезоні всі команди української Прем'єр-Ліги.

Під час ранкового гравці, окрім ігрових вправ із м'ячем, виконували важку бігову роботу. А розминка включала в себе в тому числі вправу, яку часто практикують бігуни-спринтери - біг з додатковим навантаженням. В кінці ж заняття гравці, вишикувавшись уздовж поля, виконали декілька спринтів.

Тривала частина заняття була присвячена відпрацюванню взаємодій під час виходу з-під пресингу та переходу з оборони до атаки.

Натомість вечірня сесія, на радість гравців, не була обтяжена біговими вправами. Динамівці працювали над якістю передач, розподілившись на чотири групи у різних частинах поля, що виконували чотири різні вправи та мінялися по колу.

Далі був міні-турнір чотирьох команд з незвичними правилами - кожна команда мала оборонятися та атакувати на двоє маленьких воріт, причому перед тим, як забити м'яч, треба було виконати декілька умов.

Також динамівці працювали над комбінаціями у завершальній фазі атак та їхнім завершенням. Нагадаємо, вже у середу «біло-сині» проведуть свій перший спаринг на австрійському зборі. Суперником столичної команди буде клуб 2-ї німецької Бундесліги «Падерборн».

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 16:55 0

Контракт із Самсоном Ієде розрахований на 2 роки