Флора Таллінн – Целє. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

10 липня на «А. Ле Кок Арена» пройде перший матч 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому Флора зустрінеться з Целє. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Флора

Команда досить часто виборює статус найкращої в рідній Естонії. І останнім часом досить навіть здебільшого успішно. Торішній чемпіонський титул став не лише ювілейним, п'ятнадцятим, а й четвертим за останні п'ять розіграшів. Зараз, щоправда, вже очевидно, що лідерство перейде до Левадії, що відірвалася на більш як десяток очок. До речі, з нею грали нещодавно - і поступилися, хай і мінімально, 0:1, пропустивши на виїзді єдиний м'яч у середині другого тайму після удару Яковлєва. Тож володар трофею складе свої повноваження, і йому залишається боротися з Нимме Калью за другу позицію. Спробують прибалти й повторити успіх 2021 року, коли змогли дістатися групового етапу Ліги конференцій. Потім, правда, всім поступалися - СІКу позаминулого року, Ракуву з Фарулом влітку 2023-го.

Ставки на матч Флора - Целє

Целє

Клуб повернув собі чемпіонський титул минулого сезону - до цього вони були найкращими у Словенії лише одного разу, чотирма роками раніше. А кубок підкорявся лише одного разу, 2005-го. Незважаючи на гучне прізвисько - графи, колектив не часто і не особливо успішно виступає на міжнародній арені. Мабуть, попередній старт був для них найуспішнішим. У Лізі конференцій словенці подолали два раунди кваліфікації, вибивши Віторію Гімараєш з Нєман Гродно, після чого була нічия з Маккабі, але в Тель-Авіві противник тоді влаштував розгром із підсумковим рахунком 1:4. Зараз буде хоч і теж вкрай досвідчений, але менш статусний опонент, що показує не кращу форму.

Статистика особистих зустрічей

До цього команди одна з одною не грали.

Прогноз

GGBET вважає, що гості упевнено виграють уже в Естонії. Але все-таки в останніх турах господарі поля на внутрішній арені додали, так що ставимо на те, що сторона, що приймає, зможе здобути перемогу при форі +1 забитий м'яч (коефіцієнт - 1,909).

Прогноз Sport.ua
Флора
10 липня 2024 -
19:00
Целє
Фора Флори (+1) 1.90 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:14 11

Дісталося колишньому футболісту «Динамо» та «Шахтаря» Андрію Канчельскісу