Рух – Штурм – 4:1. Дубль Краснопіра. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд товариського матчу в Австрії

У другому спарингу на передсезонних зборах за кордоном «Рух» зустрівся з чемпіоном та володарем Кубка Австрії - «Штурмом». Матч відбувся в австрійському місті Гралла.

«Жовто-чорні» активно розпочали матч і вже на 4-й хвилині заробили право на пенальті, який впевнено реалізував Денис Підгурський. Далі команди грали на зустрічних курсах без небезпечних моментів поблизу воріт суперника. На 35-й хвилині контратака львів'ян завершилась навісом з флангу від Василя Руніча та точним ударом головою у виконанні Ігоря Краснопіра - 2:0.

Австрійці на старті другого тайму намагались відігратись та навіть заробили пенальті. До позначки підійшов Саркарія, але Дмитро Ледвій блискуче парирував удар гравця «Штурму» (3:0). Згодом Саркарія отримав ще один шанс забити - перспективний штрафний неподалік від лінії карного майданчика. Втім Ледвій знову здійснив ефектний сейв після пострілу від гравця команди з Граца.

Тоді як «рухівці» відповіли ще однією небезпечною контратакою, яка завершилась голом: Олексій Сич прорвався правим флангом та прострілив на Краснопіра, а Ігор оформив дубль. Згодом форвард «Руху» міг оформляти хет-трик, але удару Краснопіра після однієї з яскравих атак «жовто-чорних» забракло точності.

Ярослав Карабін скористався чудовою дальньою передачею та ефектно перекинув голкіпера, забивши четвертий гол у ворота «Штурму» (4:0). І все ж австрійці також забили гол. Богдан Слюбик здійснив фол останньої надії у карному майданчику, заробивши вилучення, а Саркарія цього разу з одинадцятиметрової позначки не схибив.

У підсумку, зафіксована розгромна перемога «Руху» над чемпіоном Австрії з рахунком 4:1.

Товариський матч

6 липня 2024 року. Гралла (Австрія)

Рух (Львів, Україна) - Штурм (Грац, Австрія) - 4:1 (2:0)

Голи: Підгурський, 4 (пен), Краснопір, 35, 63, Карабін, 78 - Саркарія, 85 (пен)

Нереалізований пенальті: Саркарія, 53 (сейв голкіпера)

Вилучення: Слюбик, 84 (пряма червона)

Рух: Ледвій, Сич, Слюбик, Холод (Товарницький, 75), Роман (Савчук, 75), Підгурський, Притула (Слюсар, 57), Дідик (Таллес, 46), Руніч (Карабін, 46), Лях (Непейпієв, 61), Краснопір (Клайвер, 67)

Відеоогляд матчу

Микола Степанюк Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 01:19 0

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!