Легендарний захисник Німеччини передбачив результат Англії на Євро-2024

Пер Мертезакер – про команду Гарета Саутгейта

Колишній захисник лондонського «Арсенала» і збірної Німеччини Пер Мертезакер, який 2014 року в складі Бундестім перемагав на чемпіонаті світу, поділився думкою щодо виступу збірної Англії на цьогорічному чемпіонаті Європи і передбачив її підсумковий результат.

«Здається, що всі навколо [збірної Англії] трохи стурбовані стилем гри, але вони вже показали, що розуміють, що таке важливі моменти. Коли за півтори хвилини до фінального свистка Джуд Беллінгем створює великий момент (його гол ударом через себе в матчі зі Словаччиною в 1/8 фіналу Євро-2024. - прим.), як і Букайо Сака, який створив момент світового класу (гол у ворота Швейцарії у чвертьфіналі. - прим.), то вони здатні реалізовувати важливі моменти.

Я сподіваюся, що останній матч проти Швейцарії дійсно показав у першому таймі, що команда намагалася стратегічно пресингувати попереду, повертаючи м'ячі. Вони не створили багато моментів, але показали себе у важливі моменти, вони повинні це розуміти і не надто турбуватися про стиль гри.

Отже, я думаю: «Чи можуть вони дійти до фіналу?» Звичайно. І, повернувшись через три роки після поразки у фіналі [Євро-2020], вони знову можуть дійти до кінця завдяки досвіду, який ці гравці отримали.

Судячи з цього турніру і попереднього, команда виглядає згуртованою. Довіра Гарета Саутгейта до своїх гравців і до того, що вони впораються в ключові моменти, дійсно вразила мене», - заявив Мертезакер.

Як відомо, 10 липня в півфіналі Євро-2024 збірна Англії зіграє з командою Нідерландів.

Раніше швейцарець Граніт Джака зробив зізнання про травму, з якою він грав проти Англії.

Юрій Остроумов Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 16:56 0

Малік Скотт висловився про бій-реванш