«Відверту брехню не коментую». Фрідман відреагував на звинувачення Берези

Комерційний директор «Дніпра-1» поки нічого не чув про нових інвесторів

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман відреагував на звинувачення почесного президента спортивного клубу Юрія Берези.

- В'ячеславе Євгеновичу, Береза сказав, що в «Дніпро-1» готові зайти нові інвестори за умови, що Ви і Русол вийдете з клубу.

- По-перше - я відвертої брехні не коментую, просто не вмію цього робити. По-друге - я не акціонер, а працівник клубу і виходити мені нізвідки. І по-третє - я хочу дати пораду Березі. Перед тим, як давати такі дурні інтерв'ю, він повинен розуміти, що якщо ми почнемо розповідати про його вплив на клуб, а особливо якщо це зробить Русол, то він виглядатиме в не дуже хорошому світлі. Можливо, настане час, коли і ми почнемо говорити. Не виключаю цього.

Зараз можу сказати точно: ні про якого інвестора я поки що не чув. Я готовий зустрічатися з будь-яким бізнесменом, якого надасть Береза, вдень і вночі, але на сьогоднішній день, крім нотаріуса від Берези з проханням переписати акції клубу, до нас ніхто не звертався. Погодьтеся, дивну пропозицію ми отримали від невідомого нам нотаріуса.

- Ну добре, Ви готові звільнитися з «Дніпра-1», якщо таку умову поставить інвестор?

- Не хочу розкидатися гучними фразами, але звільнитися з посади заради порятунку «Дніпра-1» я готовий завжди - це не проблема.

- Як Ви контактуєте з Березою?

- Ніяк.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 04:49 3

Головний претендент на здобуття престижної індивідуальної нагороди – Вінісіус Жуніор

Коментарі