Олександр КОСИРІН: «Не поспішайте віддавати чемпіонство іспанцям»

Колишній нападник збірної України висловився про матчі плей-оф Євро-2024

Чемпіонат Європи з футболу 2024 в Німеччині вийшов на фінішну пряму: визначились півфіналісти континентального форуму. Колишній гравець національної збірної України Олександр Косирін ексклюзивно для Sport.ua розповів, за кого він вболіватиме на завершальній стадії турніру:

«Чи не вперше впіймав себе на тому, що мені до вподоби додатковий час, серії післяматчевих пенальті для визначення переможця. Усвідомлюю, що лише одній збірній може дістатися щасливий квиток, що буде в розпачі її опонент, але дуже кортить, аби це суперництво найкращих тривало якомога довше, й дуже прикро, що на цьому святі футболу зайвими виявилися українці.

Буду відвертим: зараз вже не симпатизую жодній збірній, просто дуже хочеться, аби було якомога більше видовищного футболу, щоб не зникала інтрига. Тому я б не поспішав віддавати чемпіонський титул іспанцям, незважаючи на те, що лише вони в Німеччині постійно перемагають.

Їхній черговий візаві - Франція - справді, не вражає, але в її складі є гравці світового рівня - Мбаппе, Грізманн, які в скрутну хвилину можуть самотужки вирішити долю поєдинку. То чому б їм не зробити цього в півфіналі з іспанцями?

Щось схоже можна сказати й про англійців, яких часто критикують за прямолінійність, але при всіх негараздах їм залишилося зробити до фіналу лише один крок.

Мабуть, ми й любимо футбол за його непередбаченість, хоча наразі в грі залишаються ті збірні, яким й прогнозували цей злет. От тільки за винятком іспанців - іншим півфіналістам подолання перешкод коштувало величезних нервових та фізичних затрат. І не виключено, що 14 липня на подіум зійде не краща збірна за грою, а найсильніша за духом».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 01:11 0

У ніч на 6 жовтня чаплі переграли Торонто з рахунком 1:0

Коментарі