Свьонтек пояснила причини сенсаційної поразки на Вімблдоні-2024

Іга поступилася Юлії Путінцевій у 1/16 фіналу трав'яного мейджора

6 липня перша ракетка світу Іга Свьонтек несподівано вилетіла з Вімблдона-2024, програвши Юлії Путінцевій.

Після завершення зустрічі полька провела прес-конференцію, на якій пояснила причини поразки:

- Путінцева сказала, що в неї таке відчуття, ніби вона виграла цей матч і взяла цей матч самостійно, і справа не в тому, що ви якось грали не так. Що ви думаєте?

- Я думаю, що ніколи не буває все лише через одну людину. Ми ж граємо тенісний матч. Йдеться і про те, у що я граю. Я повністю дозволила їй повернутися у гру у другому сеті. Мені не слід було цього робити. Я припустилася кількох помилок. Але вона, напевно, використала свій шанс.

- Наскільки ви сповнені рішучості одного разу виграти титул Вімблдона? Це щось, що ви ставите вище за інші турніри Grand Slam?

- Якби в мене був ще один Вімблдон через два місяці, я була б сповнена рішучості і, звичайно ж, дуже зосередився б на роботі для цього. Але це буде за рік. Я не знаю, що станеться за рік. Я сповнена рішучості на кожному турнірі.

Ця частина сезону непроста. Зараз середина сезону, і ми змінюємо покриття. Перейти від одного покриття, де я відчуваю, що граю у найкращий теніс у своєму житті, до переходу на інше покриття, де мені трохи складніше, це непросто. Все це певною мірою пов'язано з тим, що я не дуже добре провела час на Вімблдоні, але, знову ж таки, я відчуваю, що буду краще справлятися з цим. Якби я мала більше енергії на турнірі, я б змогла впоратися з цим і зосередитися на правильних речах, - сказала Іга.

Відеоогляд матчу Іга Свьонтек - Юлія Путінцева

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 20:23 21

На місце Андрія Павелка збирається балотуватися Андрій Шевченко

Коментарі