Колумбія – Панама. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

7 липня на «Стейт Фарм Стедіум» пройде матч 1/4 фіналу Копа Америка, в якому збірна Колумбії зустрінеться зі збірною Панами. Поєдинок розпочнеться о 01:00 за київським часом.

Колумбія

Команда не змогла пробитися до минулого чемпіонату світу. Але після цього вийшло різко перетворитися, в позитивному сенсі - ось уже більш ніж два роки поспіль кавові не програють. У тому числі і в офіційних поєдинках, минулої осені, коли у кваліфікації чемпіонату світу стартували з того, що зібрали 3 перемоги та нічиї. І продовжили серією перемог не лише у товариському форматі, а й уже на Копа Америка. Там було взято 2:1 з Парагваєм та розгром 3:0 Коста-Ріки. І навіть оформивши таким чином собі право зіграти у плей-оф, все одно Хамес і компанія змогли відігратися з бразильцями, відповівши ще до перерви на швидкий гол Рафіньї. Причому Муньос, центрбек Крістал Пелас, зміг відзначитись другим м'ячем у трьох поєдинках турніру. Це й дозволило отримати в суперники більш ніж зручну Панаму.

Ставки на матч Колумбія - Панама

Панама

Збірна змогла піднятися на новий для себе рівень ще минулого десятиліття - єдина участь у чемпіонаті світу. Повторити той успіх 2018 року не вийшло, знову канальників відтіснили на другі ролі. Але вони показували непоганий футбол 2023-го року, та й навесні. І, головне, змогли після поразки Уругваю видати кілька перемог. Причому обіграли не лише аутсайдера, Болівію (3:1 в останньому турі). Ключовим став несподіваний успіх із США - команду, що представляє країну-господарку турніру, вдалося обіграти 2:1. Причому спершу пропустили першими, але оформили вольову перемогу. Героєм став Фахардо, досвідчений нападник, який зараз грає в Еквадорі. Він потім ще й болівійцям забивав.

Статистика особистих зустрічей

2005-го на Золотому Кубку панамці були сильнішими і на груповому етапі, і в матчі за третє місце. Але потім кавові перемогли в товариському матчі і 2007-го, і 2019-го років.

Прогноз

GGBET не вірить у реальну боротьбу - Хамес і компанія явно сильніші. Ставимо на те що, що вони виграють при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,98).

Прогноз Sport.ua
Колумбія
7 липня 2024 -
01:00
Панама
Фора Колумбії (-1.5) 1.98 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 02:45 1

Бразилець Хуан Альвіна Безерра включений до 10 найкращих за версією CIES