НАГЕЛЬСМАНН: «Ми зробили все, щоб перемогти. Тепер нам усім боляче»

Німецький хавбек Тоні Кроос провів останній матч у футбольній кар'єрі

Увечері 5 липня пройшов матч 1/4 фіналу Євро-2024, в якому Іспанія здолала Німеччину (2:1 д.ч.) завдяки голу Мікеля Меріно в овертаймі на 119-й хвилині.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Головний тренер збірної Німеччини Юліан Нагельсманн:

«Кожен гравець на полі та на лаві запасних зробили все, щоб перемогти сьогодні. Тепер нам усім боляче.

Неможливо захоплюватися дуже кар'єрою Крооса. Думаю, що це унікальний футболіст для нашої країни. Безумовно, один із найкращих в історії. Всі знають про його успіхи, але не всі знають, яка вона людина. Коли він переживав дуже складний момент у своєму житті, він відверто промовляв це з командою. Він завжди вважає себе частиною колективу.

Я сказав своїм гравцям, що вони не заслуговували на такий результат, вильоту з турніру. Ми всі сумуємо за нашими сім'ями, але ніхто не хотів роз'їжджатися. З початку цих півтора місяців... Атмосфера в нашому колективі була чудовою. Ми зробили все для того, щоб перемогти у цьому матчі.

Мої вітання збірної Іспанії. У першому таймі гра була надто відкритою. У другому таймі ми додали і з 60-ї хвилини і далі ми явно були сильнішими. Ми повністю заслужили гол наприкінці основного часу. А вирішальний гол ми пропустили, коли вже остаточно закінчувався час. На жаль, у тому епізоді ми не використовували необхідний пресинг на фланзі».

Півзахисник збірної Німеччини Кай Хаверц:

«Сьогодні ми заслуговували на більше. Це справді боляче. Іспанські футболісти величезні майстри і вони можуть покарати тебе за будь-яку помилку. Зрівнявши рахунок, ми грали дуже добре і заслуговували на більше. Часом футбол жорстокий, і знадобиться якийсь час, щоб відновитися після такого.

Наші вболівальники були надзвичайними протягом усього турніру. Атмосфера була незабутня. Ми дуже вдячні їм. З одного боку, ми пишаємося, з іншого - сумуємо, оскільки не змогли дати їм більшого».

Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос:

«Наразі я думаю лише про виліт з турніру. Ми мали важливу мету, до якої ми йшли. Мрія, яку ми плекали, в якомусь сенсі зруйнована. Через якийсь час ми дійдемо розуміння, що провели хороший турнір, але зараз прийняти цю думку складно».

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 06:13 0

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 17:00 за Києвом