Олег ФЕДОР: «Важливо було робити акцент на своїй грі»

Хавбек «Руха» став автором гола у товариському матчі проти «Вереса»

Хавбек «Руха» Олег Федор, автор четвертого гола в товариському матчі против «Вереса» (4:0), прокоментував перший спаринг на літніх зборах, а також розповів про гру за олімпійську збірну на турнірі Моріса Ревелло у Франції:

«Розпочинається підготовка до нового сезону, і важко було передбачити, як буде грати «Верес». Та ми абстрагувались від дій суперника, адже важливо було робити акцент на своїй грі. «Рух» продемонстрував свій звичний футбол, діяв інтенсивно і завдяки цьому здобув перемогу.

Партнери швидко перевели м'яч з одного флангу на інший, побачили що мене ніхто не накриває, і віддали пас мені. Віталій Роман забіг у вільну зону і відтягнув на себе суперника, а я в той момент змістився в середину та влучно пробив.

Так, влітку я був у складі олімпійської збірної України. Тоді нашим головним завданням було зрозуміти ігровий малюнок команди. Саме для цього й потрібен був збір у Франції та турнір Моріса Ревелло. Звісно, є кістяк олімпійської збірної, але важлива й ротація, і тренерам вдалося перевірити найближчий резерв, аби кожен гравець розумів, які вимоги ставляться перед ним. Ми плідно попрацювали і здобули позитивний результат. Хочеться грати за збірну, показувати свою найкращу гру та боротись за золоті медалі».

Микола Степанов Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 21:51 0

Відбувся завершальний матч ігрового дня в англійському чемпіонаті