Марта КОСТЮК: «Війна – велика криза для мене. Пишаюся тим, як впоралася»

Українка розповіла про те, що «швидко виросла» після початку вторгнення

Українська тенісистка Марта Костюк, яка зараз виступає на Вімблдоні та готується до Олімпіади, в інтерв'ю журналу Vogue розповіла про те, як на неї вплинула війна в Україні.

«Теніс - це гра з безліччю головоломок. Мені знадобився якийсь час, щоб бути там, де я зараз, але я доклала до цього багато зусиль. Гадаю, деякі серйозні зміни відбулися, коли почалася війна. Очевидно, що це був дуже важливий момент у моєму житті - у певному сенсі велика криза - і я дуже пишаюся тим, як я впоралася з цим важким часом. Я думаю, що в результаті я перетворила це на перевагу, тому що мені довелося дуже швидко вирости, щоб витримати все, що відбувається».

«Не тисну руку росіянкам? Я надзвичайно пишаюся тим, що я українка і представляю цю країну, цю культуру та цих людей. Вони були поряд зі мною всю мою кар'єру, підтримували мене з дитинства, і для мене це просто мої цінності: це те, що я вважаю за правильне, і я борюся за це так, як я знаю, і так, як я можу. Я роблю те, у що вірю. Я нікому не роблю шкоди. Кому не подобається? Ну, вибачте, їхня проблема».

«Олімпіада? Цього року, звісно, ​​для мене це важливіше з огляду на те, що в нас триває війна. Приємно бути там і репрезентувати Україну», - сказала Костюк.

Іван Зінченко Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 15:40 13

Йожеф очікував поразку киян

Коментарі