КОВАЛЬ: «У перерві хлопці говорили – давайте перемагати. Могли це зробити»

Головний тренер луганської «Зорі» розповів про спаринг проти угорського МТК

Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Коваль розповів про спаринг проти угорської команди МТК (1:1) та роботу на зборах:

- Результат важливий завжди - на тренуванні, в грі. Ми провели тести, на жаль, вони показали різну ступінь готовності гравців. Не всі професіонали. На полі також можна було бачити різну готовність. Тому робили по-різному заміни. Комусь давали грати більше, комусь менше.

В нас є нові футболісти. Будемо дивитися на них, давати ігровий час. В перерві хлопці казали - давайте перемагати. Могли це зробити. Тобто це каже про характер, про важливість результату навіть на зборах. Але є такий момент, коли на зборах у всіх матчах перемагаєш, здається, що все робиш вірно. Коли програєш - все погано. Треба реально оцінювати. Дивилися об'єм бігової роботи, тому й після матчу добігали.

В цілому, гідний спаринг, гарні емоції. Готуємось, дивимось. На жаль, є проблеми по деяким позиціям. Ті гравці, котрі є, їх готовність зараз не дозволяє нам на них розраховувати. Якщо немає майстерності, повинна бути готовність. Якщо немає готовності, тоді й майстерність не допоможе. Будемо корегувати роботу, час ще є.

В нас суперумови для підготовки. Поле, на якому грали сьогодні, робиться для збірної Словенії. Вона буде тренуватися на ньому. Тренуємось також в чудових умовах, є можливість для відновлення. Треба все це максимально використовувати.

- Під час трансляції вболівальники цікавилися - чи буде підсилення?

- Звичайно. Головне, щоб це було саме підсилення. В нас задача - не просто знайти футболістів, а знайти тих, хто нас підсилить. Дивимось наших гравців, дивимось іноземців. Не зможе 12-13 людей витягнути весь сезон. Тим паче, враховуючи те, що в нас завжди максимальні завдання.

Скоро до нас приєднається декілька гравців. Це складний процес, але ми шукаємо підсилення на кожну позицію.

Микола Степанюк Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 липня 2024, 07:01 3

Льюїс відзначив Мухаммеда Алі, Джорджа Формана і Джека Демпсі