Баскетболісти команди СумДУ потрапили у ДТП дорогою з Житомира

Гравці зазнали пошкоджень

Баскетболісти команди СумДУ потрапили в ДТП по дорозі з Житомира

В результаті ДТП один з гравців команди Ігор Стародуб, який минулий сезон провів у Київ-Баскеті в Суперлізі, отримав серйозну травму. Решта гравців отримали менші травми. Про інцидент прес-службі ФБУ розповів наставник команди Ярослав Ковальов.

«Поверталися з Житомира, з першого туру Кубку України 3х3 та десь у районі 23:00, вже проїхавши Київ, у районі Прилук потрапили в ДТП. Наш водій не впорався з керуванням та врізався у бетонні плити. Ігор Стародуб, який сидів спереду на пасажирському місці, найбільше постраждав - у нього перелом щиколотки.

У Максима Михайлова, який сидів за водієм, розсічення голови, йому наклали 7 швів, у Микити Бондаренка та Олексія Ларіна забиті ребра, але, слава Богу, обійшлося без переломів. Найменше дісталося Родіону Кузьміну, у якого синці, але все нормально. На щастя, все обійшлось більш-менш. Лише Ігор Стародуб тренуватись не зможе, думаю, тижнів п'ять», - сказав тренер команди.

Варто зазначити, що баскетболісти поверталися з першого етапу Кубку України з баскетболу 3х3, де вони стали переможцями.

Олексій Тіньков Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 липня 2024, 23:15 5

Марта Костюк та Даяна Ястремська завершили виступи на трав'яному мейджорі