ОФІЦІЙНО. G2 оголосили про розставання з HooXi

Данець був гравцем організації з літа 2022 року

Гравець Расмус «HooXi» Нільсен був переведений у запас «G2». Про це заявила сама організація у прощальному відео.

Заміна HooXi поки невідома. Однак, швидше за все, склад вже остаточно сформований, враховуючи, що 1 липня - дедлайн подачі ростеру для майбутнього турніру Esports World Cup, де «G2» мають грати.

HooXi перейшов до європейської організації влітку 2022 року з «Copenhagen Flames». Його дворічне перебування почалося невдало, оскільки команда не змогла пройти відбір на IEM Rio Major, але всього через два місяці данець привів організацію до їхнього першого титулу на великій події з 2017 року - BLAST Premier World Final.

Ця перемога розпочала короткий час домінування, під час якого G2 виграли 13 матчів поспіль на великих подіях і також завоювали титул IEM Katowice. У другій половині 2023 року G2 також підняли ще один бажаний трофей - IEM Cologne.

Однак, незважаючи на те, що вони потрапляли майже в кожен плей-оф, титули завойовувати команді не вдавалося. Єдина перемога «G2» припала на IEM Dallas у травні, коли замість HooXi грав Джейк «Stewie2K» Йіп, що стало додатковим звинуваченням на адресу вже й без того критикованого спільнотою капітана.

Олексій Тіньков Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 21:42 107

Команда Нагельсманна врятувалась в основний час, але суперники все одно дотиснули