Людмила КІЧЕНОК: «Мрія – медаль Олімпіади, мета – Підсумковий турнір»

На Олімпіаді Людмила зіграє у парі з сестрою

Українська тенісистка Людмила Кіченок виступить у парі з Альоною Остапенко на Вімблдоні, а потім сподівається разом з сестрою Надією вдало зіграти на Олімпіаді-2024.

- Які очікування від Олімпіади?

- Я зараз сконцентрована на поточних змаганнях, але коли прийде час Олімпіади, то буду готова. Хочеться зіграти якомога краще. Востаннє, коли ми грали з Надією в Токіо, то дійшли до чвертьфіналу. Спочатку сподівань на успіх не було, але коли виграли перший матч, другий, то з'явилось бажання виграти медаль. Ми зрозуміли: якщо піднатиснути, то може вдатися, але, на жаль, це було помилкою. Не слід навіть думати про таке. Варто фокусуватися на кожній грі й викладатися в ній на 100 відсотків. Я думаю, що все можливо.

- Наскільки досвід участі в Олімпіаді допомагає під час змагання?

- У Ріо-2016 у нас із Надією була перша Олімпіада - це ніби політ на Місяць. Усе було незвичним: люди кудись біжать, метушня. Ми були не у своїй тарілці - це 100 відсотків. У Токіо вже все було по-іншому. Ми знаємо, чого очікувати від Парижа.

- Які цілі ставить собі Людмила Кіченок на 2024 рік?

- Моя мета - виграти грендслем у парі й потрапити на WTA Finals у Саудівську Аравію. Моя мрія - медаль Олімпіади.

- Чому вирішили грати на Вімблдоні з Остапенко?

- У нас є мета потрапити на WTA Finals, який проходитиме в Саудівській Аравії цього року, тому хочемо грати разом на Вімблдоні.

Іван Зінченко Джерело: Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 23:53 25

Турки стали останніми чвертьфіналістами турніру у Німеччині