ЧС-2024 U-20. Угорщина стала першим фіналістом, перемоги Швеції та Чехії

Завершився перший півфінал та два матчі плей-оф юніорського чемпіонату світу серед жінок

Завершився перший півфінал і два матчі плей-оф юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

Збірна Угорщини стала першим фіналістом чемпіонату світу після перемоги над командою Нідерландів. У першому таймі ініціатива була у «помаранчевих», які на перерву пішли лідерами із різницею у три м'ячі. Але після перерви угорки «увімкнулися» і зробили серію в три м'ячі, скоротивши до середини тайму відставання до двох м'ячів. А за останні десять хвилин збірна Угорщини закинула дев'ять м'ячів, на які нідерландки відповіли трьома, і виграла матч із різницею в чотири м'ячі.

У матчі сітки за 5-8 місця збірна Швеції переграла Ісландію. У першому таймі невелику ігрову перевагу мали шведки, які виграли тайм з різницею у два м'ячі. А у другій половині зустрічі ісландки змогли перехопити ініціативу, зробили серію з чотирьох закинутих м'ячів та повели у рахунку. Але втримати перевагу вони не змогли - збірна Швеції закинула п'ять м'ячів поспіль, у десять хвилин, що залишилися, перевагу не втратила і виграла з різницею у два м'ячі.

А в матчі за 25 місце збірна Чехії розгромила команду Тайваню з різницею +21. При цьому найбільше кидків по воротах зробили тайванські гандболістки Тень Юньцзюй та Лінь Йілін - 27 на двох. Тільки точними були лише вісім.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок

27 червня

Півфінал

Нідерланди - Угорщина - 24:28

За 5-8 місця

Швеція - Ісландія - 33:31

За 25-26 місця

Чехія - Тайвань - 36:15

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 15:32 136

В наступному сезоні «гірники» прийматимуть суперників на «Фельтінс-Арені»