Андрій ДЕМЧЕНКО: «Досі вважаю, що Ребров на вірному шляху»

Головний тренер «Динамо» Батумі оцінив роботу наставника збірної України

Головний тренер «Динамо» Батумі Андрій Демченко оцінив роботу наставника національної збірної України Сергія Реброва на Євро-2024.

- Як оціните якість та глибину складу України та Грузії?

- Тут видніше тренеру. Я зі сторони бачу тільки картинку, як грає команда. Дуже важливим є мікроклімат в команді, стан хлопців, який склад бачить наставник. Мені здалося, повторюся, що грузини були згуртованішими за українців. В них більше горіли очі. Не знаю, чому. Українці нормально грали, але цей вогонь був не завжди.

- Це мінус Реброву?

- Не хочу звинувачувати тренерський штаб. Я сам - тренер і знаю, яка це складна справа. Я просто констатую, що вогню в очах та самовіддачі в українців було трохи менше, аніж у грузинів.

- Ви бачите перспективи подальшої роботи Реброва в збірній?

- Досі вважаю, що він на вірному шляху. Мені подобається його стиль роботи, і я сам так працюю. Не хочу сказати, що все погано. Потрібен час, аби зібрати команду та змусити грати її у свій футбол. Тим більше, в збірну хлопці збираються на три тижні з клубів. Для наставника важко достукатися до підопічних та прищепити їм свою філософію. В клубі це робити легше. Там є більше можливостей щоденно працювати над якістю.

Раніше щодо роботи Сергія Реброва висловився Владислав Ващук.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 17:49 7

Андрій поки не дав відповіді

Коментарі