Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Нам не вистачало такого гравця як Краснопір»

Головний тренер «Руха» прокоментував підписання нападника «Оболоні»

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував підписання нападника київської «Оболоні» Ігоря Краснопіра:

«Ми дуже хотіли підписати Ігоря Краснопіра, адже це дуже хороший та перспективний футболіст. Він виступає за молодіжну та олімпійську збірні України. Вважаю, нам не вистачало такого гравця - саме центрфорварда такого типу. Думаю, він зможе прогресувати в «Руху» та допоможе нашій команді.

Ми вже спілкувались, я доніс йому свої вимоги та ігрові принципи клубу. Мені дуже сподобалось, як Ігор на все реагує та поводить себе як на полі, так і за його межами. Він - вмотивований молодий хлопець, який хоче прогресувати і досягати найвищих результатів.

У клубі є всі умови для розвитку молоді, тож це також допоможе гравцю зростати та проявити себе. Переконаний, що Ігор під час вибору команди, за яку він виступатиме надалі, також врахував це і саме тому обрав «Рух». Тут багато його однолітків, з багатьма гравцями він перетинався у молодіжній та олімпійській збірних України. Попри молодий вік Ігор дуже відповідальний і я думаю, що він швидко адаптується та принесе клубу дуже багато користі».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 17:00 4

Колишні суперники за групою таки уникнули найсильніших опонентів