ХЕГАЙ: «Контракт із Top Rank зобов'язує їх зробити мені бій за титул»

Український боксер – про угоду з американським промоушеном

Перший номер рейтингу WBO у напівлегкій вазі Арнольд Хегай розповів про угоду з американським промоушеном Top Rank, майбутній бій у США з колумбійцем Белмаром Пресіадо та ситуацію в дивізіоні.

«Я радий, що повертаюсь боксувати в США, тим паче в якості боксера Top Rank, радий, що підписав з ними контракт. 10 серпня я хочу показати красивий бокс та успішно дебютувати в них на шоу. В майбутньому очікую на великі бої. Контракт з Top Rank зобовʼязує компанію зробити мені бій за пояс чемпіона світу.

Бій з Пресіадо - наступний крок до поєдинку за світовий титул. Я просив у організаторів серйознішого суперника, проте дали того, хто погодився відбоксувати зі мною. Але не заглядаю за спину колумбійцю, буду готовий до нього, як і до інших боїв, на всі 100%.

Я наразі є першим номером рейтингу WBO та 12-м у рейтингу IBF, а чемпіонами за обома версіями є боксери Top Rank Рафаель Еспіноза та Луїс Лопес. Тому, крім шансу відбоксувати за титул WBO, в мене є шанс ще провести бій за пояс IBF. Оскільки я очолюю рейтинг WBO, то сподіваюсь, що буду боксувати з Еспінозою. Але загалом я готовий боксувати як за один, так і за інший пояс.

Що стосується Еспінози, то він гарний боксер. Рафаель - високий, за рахунок зросту є незручним, має удар. Він також має характер, що і показав в бою з Робейсі Раміресом, в якого забрав титул», - сказав Хегай.

Відзначимо, що бій Хегай - Пресіадо, пройде 10 серпня у Альбукерку в андеркарді шоу Луїс Лопес - Анджело Лео.

Володимир Клепач Джерело: Luckypunch.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 01 липня 2024, 21:38 1

Наші волейболістки зазнали поразки у трьох партіях