Український ексгравець Андерлехта порівняв лідерів України та Бельгії

Олег Ящук – про збірну України на Євро-2024

Колишній гравець бельгійського клубу «Андерлехт» Олег Ящук поділився думкою про виступ збірної України на Євро-2024.

«Загальні враження від перших двох матчів збірної України на Євро? На момент першого матчу з румунами я був в Африці по роботі, тому мені не вдалося подивитися гру, я бачив лише результат. Звісно здивувався, коли глянув, а там - 0:3. Що стосується поєдинку зі Словаччиною, то перший тайм мені не дуже сподобався, а в другому збірна показала характер і змогли все-таки здобути важливу перемогу.

Чи не здається, що Україні простіше грати саме проти топових збірних? Коли ти граєш проти топових команд, то знаєш, що тобі втрачати нема чого. Ти відходиш від хорошої організації і намагаєшся зіграти якнайкраще, вибігти в контратаки. Якщо в нас це вдавалося раніше, то сподіваюся, що і з Бельгією спрацює.

Чи доречно порівнювати головних молодих зірок обох збірних - Михайла Мудрика та Жеремі Доку - за стилем гри? Вони обидва швидкісні. Напевно, на цьому схожості й закінчуються. Мудрику більше закидають вперед і він біжить. А ось Доку якісно діє навіть з місця, дуже різкий гравець. Молодий гравець, який прийшов у Манчестер Сіті та практично відразу пробився до основного складу, зіграв стільки матчів на найвищому рівні, а зараз є одним з лідерів збірної. Проти нього грати один в один, я б сказав навіть, нереально…», - розповів Ящук.

Раніше Олег Ящук зізнався, чого чекає від гри 3-го туру на чемпіонаті Європи 2024 між збірними України та Бельгії.

Юрій Остроумов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 20:15 42

Підопічні Ротаня у меншості вирвали перемогу над командою з Африки

Коментарі