Український екслегіонер Андерлехта назвав слабкість Бельгії перед Україною

Олег Ящук – про матч 3-го туру Євро-2024

Колишний гравець бельгійського клубу «Андерлехт» Олег Ящук поділився очікуваннями від гри 3-го туру на чемпіонаті Європи 2024 між збірними України та Бельгії.

«Мені вдалося побачити дві гри збірної Бельгії. Я думаю, що нам буде важко, дуже важко. Вони для мене досі лишаються фаворитами групи. Так, я раніше говорив, що це вже не та Бельгія, що раніше, але вони все одно найсильніші в нашому квартеті. Однак мені не подобається їхня гра в обороні, вона непереконлива. Водночас попереду в них достатньо майстерності - є кому створювати моменти та забивати.

У нас дійсно, якщо глянути на наших футболістів, то всі вони індивідуально сильні, але ось якісної колективної гри протягом тривалого часу вони не демонструють. За виключенням другого тайму в матчі зі Словаччиною. Не знаю, з чим це пов'язано. Аби створити потужний колектив потрібен час. Як говорять: «Порядок б'є клас». Ми можемо мати дуже хороших індивідуальних гравців, але якщо в нас не буде командної гри такої, то нам буде важко. І це ми вже побачили.

На які слабкості команди Тедеско слід звернути увагу? Думаю, що потрібно використовувати їхню невпевнену гру в обороні. Ось далі в них ідуть імена: Жеремі Доку, Кевін Де Брюйне, Ромелу Лукаку. Тільки ці троє можуть зробити гру. Чесно скажу, що нам буде дуже важко, але треба вірити в найкраще. Якби ж не такий результат у першій грі з Румунією...

Прогноз на матч? Чесно скажу, я буду вболівати за Україну, але думаю, що Бельгія переможе. З яким рахунком? Гадаю, що у два м'ячі», - розповів Ящук.

Раніше повідомлялося, що відомі збірні, які точно прощаються з Євро-2024.

Матч Україна - Бельгія відбудеться 26 червня, початок - о 19:00 за київським часом.

Юрій Остроумов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 13:06 2

«Матрацники» працюють над трансфером Александера Сьорлота