ЧС-2024 U-20. Перемоги Німеччини та Чорногорії, Сербія обіграла Алжир

Завершились три матча юниорского чемпионата мира среди женщин

Завершилися три матчі юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

В основному етапі збірна Німеччини без проблем переграла Китай. У першому таймі німкені зробили серію з п'яти точних кидків поспіль, на яку китайські гандболістки відповіли чотирма поспіль перед перервою. Але у другій половині зустрічі на серії збірної Німеччини китаянки вже не змогли відповісти. Спочатку німкені закинули чотири м'ячі поспіль, а після пропущеного видали серію із семи точних кидків поспіль. А їхній воротар Марі Вайсс відбила 12 кидків із 32. У підсумку збірна Німеччини виграла з різницею в 13 м'ячів.

У паралельному матчі збірна Північної Македонії проти команди Чорногорії розпочала із серії у п'ять м'ячів поспіль. Проте розвинути таку ініціативу господарки майданчика не змогли. До перерви збірна Чорногорії скоротила відставання до -2, а в другому таймі чорногорки видали три серії по три точні кидки поспіль, на які збірна Північної Македонії відповіла однією такою ж серією. У результаті чорногорки виграли з різницею у три м'ячі.

У Кубку Президента Сербія впевнено обіграла Алжир, який на початку зустрічі повів 4:0. Але балканські гандболістки відразу видали серію в п'ять точних кидків, пропустили один м'яч і зробили ще одну серію в чотири закинуті м'ячі. Такі ж серії вийшли у збірної Сербії та у другому таймі. У підсумку сербські гандболістки виграли з різницею в дев'ять м'ячів, а їхній воротар Теодора Вранич вібила половину кидків по своїх воротах - 16 із 32.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок

25 червня

Основний етап

Китай - Німеччина - 25:38

Чорногорія - Північна Македонія - 26:23

Кубок Президента

Алжир - Сербія - 16:27

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 31 липня 2024, 00:23 2

Франція – Аргентина, Єгипет – Парагвай, Марокко – США, Японія – Іспанія