ЧС-2024 U-20. Мексика програла Тайваню, перемоги Норвегії та Румунії

Завершилися три матчі юніорського чемпіонату світу серед жінок

Завершилися три матчі юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

У Кубку Президента збірна Мексики розгромно програла команді Тайваню, яка повністю контролювала хід гри та домінувала на майданчику. Воротар Тайваню У Сіньюнь відбила 15 кидків із 26 по своїх воротах і одразу шість тайванських гандболісток закинули щонайменше п'ять м'ячів.

Збірна Норвегії в основному етапі переграла команду Південної Кореї. У першій половині першого тайму ініціатива була в руках кореянок, але поступово скандинавські гандболістки її перехопили та виграли тайм із різницею у три м'ячі. Після перерви збірна Норвегії контролювала гру, у середині другого тайму у них вийшла серія із семи точних кидків поспіль. У результаті скандинавки виграли з різницею у 11 м'ячів. Лідер атак збірної Південної Кореї Йі Хе Он тринадцять разів кидала по воротах норвежок, але закинула лише шість м'ячів.

У паралельному матчі основного етапу збірна Румунії без проблем обіграла команду Єгипту. Румунки розпочали матч із серії із шести м'ячів поспіль, а єгиптянки вперше закинули на 10-й хвилині. Після перерви збірна Єгипту вирівняла гру, але відіграти чи скоротити відставання у дев'ять м'ячів не змогла.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок, основний етап

25 червня

Румунія - Єгипет - 32:23

Південна Корея - Норвегія - 22:33

Мексика - Тайвань - 16:44

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 19:13 51

Еліна у трьох сетах поступилася Барборі Крейчиковій в 3-му раунді Олімпійських ігор у Парижі