Тарас СТЕПАНЕНКО: «Коли поразка, то одразу кажуть – Степаненко старий»

Хавбек збірної України висловився про свій вік та завершення кар'єри

Хавбек збірної України і «Шахтаря» Тарас Степаєнко висловився з приводу свого віку, оскільки після матчу з Румунією багато хто заявив, що гравцеві вже час закінчувати кар'єру.

«Коли людині за 30, то всі починають говорити, що вона стара у футболі. Не знаю, звідки це береться. У мене є своя голова, я працюю. Ми щодня бігаємо з датчиками, які показують твій фізичний стан. Коли ти дивишся на їхні показники, то все стає зрозумілим, і ти нікого не зможеш обдурити».

«Люди реагують на поразку, говорять, що Степаненко старий. Але ж мені було 34 і тоді, коли ми перемагали «Барселону», проводили матчі з Англією, Італією. Не дуже розумію, що змінилося. Ці пів року були для мене не дуже вдалими через травми. Але ж ніхто не бачить, що після кожного матчу в чемпіонаті України я приходжу додому й стаю на бігову доріжку. Це для того, щоб коли тренер дасть мені шанс зіграти, я залишався на тому рівні, на якому повинен бути. Найголовніше - не те, що кажуть, а те, що ти робиш».

«Я можу закінчити завтра, за рік чи за два. Але це моє рішення, яке я буду приймати, коли буду готовим. Чому не писали після гри з «Барселоною»? Це моє внутрішнє відчуття, і лише я ухвалюватиму рішення, коли знатиму, що не можу щось робити», - сказав Степаненко.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 23:23 0

Дивіться відеоогляд поєдинку 1/8 фіналу Євро-2024

Коментарі