Відомий український коментатор розповів, як його ледь не мобілізували ТЦК

Віталій Волочай вважає, що міг стати жертвою нової «схеми»

Відомий український коментатор Віталій V1lat Волочай розповів, як його ледь не мобілізували представники ТЦК, які могли виявитися шахраями:

«Стою на зупинці, підходять 2 поліцейські, кажуть показати документи. Показав. Кажуть: «Ага, бачимо на обліку, а Резерв+ є?» Кажу, що є. Показав. Кажуть: «Зараз прийде ТЦКшник». Прийшов. Показав йому те саме. Каже: «Виписую повістку на уточнення даних тобі». Ну кажу: «Виписуйте».

Виписав, дає мені. Кажу: «А нічого, що я не підписався ніде?». Він розгубився. Каже: «Ні, нічого, але якщо з нами зараз в ТЦК поїдете, ми повз чергу проведемо, і до вечора будете мобілізовані». Кажу: «Та ні, мужики, в мене робота, та й дивно ви себе ведете. Натякаєте на щось».

Кажуть: «Ну все, сьогодні до 15:00 зʼявитися». Спитав куди, вони ж дали папірчик мені, а там нічого нема, ні печатки, нічого. Кажу: «Дайте-но я зателефоную у свій військкомат і спитаю». Дзвоню, кажу так і так, люди кличуть дані оновити, я, здається, це вже зробив. Воєнком каже: «А сфотографуй їх».

Кажу: «Мужики, покажіть посвідчення поліцейські і посвідчення ТЦК, я зафільмую». Віддали військовий мені, і розбіглись в різні боки. Поліцаї в одну, хлопець у формі в іншу. Це якась нова схема? Що це було взагалі?».

Раніше стало відомо, що «Хуст» через острах ТЦК переїде з Закарпаття в Тернопіль.

Дмитро Вербинський Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 31

Назаренко є найкращим бомбардиром чемпіонату

Коментарі