Відомо, що принц Вільям сказав у роздягальні Англії після нічиєї з Данією

Принц Уельський спробував заспокоїти команду після невдалого матчу з Данією

Принц Вільям звернувся до гравців збірної Англії в роздягальні після нічиєї з командою Данії (1:1) на Євро-2024, коли футболісти показали низький рівень гри, що викликало широку критику.

Повідомляється, що майбутній король закликав гравців збірної Англії зберігати спокій і продовжувати довіряти задуму головного тренера Гарета Саутгейта. Також принц Уельський порадив команді залишити в минулому цю гру.

«Він просто намагався налаштувати нас на позитивний лад», - розповів півзахисник збірної Англії Адам Вортон. «Він говорив, що це не кінець світу. Щоб ми не забували, що ми все ще на вершині групи. Ми не програли, ми домоглися нічиєї, ми просто повинні подумати про гру - подивитися, як ми можемо стати кращими, і з нетерпінням чекати наступної гри. Це все, що можна зробити на турнірі».

У заключному матчі групового раунду збірна Англії зіграє проти Словенії. Матч відбудеться 25 червня, початок о 22:00 за Києвом. Існує невеликий теоретичний шанс, що Англія не вийде з групи у випадку поразки, але для цього має зійтися багато обставин.

Володимир Клепач Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 21:25 10

Дивіться відеоогляд матчу 8-го туру УПЛ 2024/25