США – Болівія. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 червня на «AT&T Стедіум» пройде матч 1-го туру Копа Америка, в якому збірна США зустрінеться зі збірною Болівії. Поєдинок розпочнеться об 01:00 за київським часом.

США

Команда повернулася після разового пропуску на чемпіонат світу, і в Катарі знову вийшла у плей-оф. А наступний мундіаль прийматиме сама, і нинішній турнір - це одна зі стадій підготовки зірково-смугастих. І поки що команда залишала найсуперечливіші оцінки. Цього року вдалося домогтися завоювання чергового трофею, у вигляді перемоги в Лізі Націй. Але це на скромному рівні КОНКАКАФ. На контрасті, в товариському поєдинку проти Колумбії, вже цього місяця був провал у вигляді 1:5. Втім, перешикувавшись, після цього вдалося добитися нічиєї проти більш статусного опонента - Бразилії. У будь-якому випадку, добре, що на домашній Копі Америка можна починати з явно слабким представником Південної Америки - настав час перемогти.

Ставки на матч США - Болівія

Болівія

Збірна заперечує першість у своєму регіоні, але лише з кінця. Саме зелені вважаються, мабуть, найслабшими у Південній Америці (хіба що Венесуела традиційно конкурує). Це підтвердилося і восени минулого року, коли при перемозі над кризовим Перу (2:0 вдома) було програно решту 5 відбіркових поєдинків нової кваліфікації. Та й у товариських матчах 2024-го була лише одна перемога, над аутсайдером, але з Європи - Андоррою, з якою оформили 1:0 на зборах в Алжирі. Але решта контрольних поєдинків приносили виключно поразки. Так, влітку перед стартом Копи було 0:1 з Мексикою, 1:3 з Еквадором і 0:3 з Колумбією. А тепер ще й стартувати на турнірі, граючи в першому турі проти збірної країни, яка приймає, яка ще хоче перервати серію невдач.

Статистика особистих зустрічей

Програвши болівійцям на Копа Америка-95, потім американці змогли розгромити зелених у товариському поєдинку і 2016-го, і 2018-го (3:0 та 4:0).

Прогноз

GGBET не вірить, що аутсайдер із Південної Америки чинитиме якийсь опір збірній країни-господарки. Ставимо тут на американців при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
США
24 червня 2024 -
01:00
Болівія
Фора США (-1.5) 1.61 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра