ЧС-2024 U-20. Данія виграла скандинавське дербі, антирекорд Алжиру

Завершилися три матчі попереднього раунду юніорського чемпіонату світу серед жінок

Завершилися чергові три матчі останнього ігрового дня юніорського чемпіонату світу 2024 року з гандболу серед жінок, який проходить у Північній Македонії.

Впевненою перемогою збірної Данії завершилося скандинавське дербі. Данки відразу пішли вперед і вперше пропустили тільки під кінець четвертої хвилини. А до перерви вони вели із різницею +10, яку підтримували й у другому таймі. Лише останні п'ять хвилин збірна Норвегії змогла трохи скоротити відставання - підсумкову перемогу данки з різницею здобули +8. Особливо виділялася Матільда ​​Вестергор, яка принесла збірній Данії дев'ять очок із 12 кидків по воротах норвежок.

Збірна Нідерландів змогла дотиснути команду Румунії, яка половину першого тайму мала ініціативу і якийсь час лідирувала з різницею +5. Ближче до перерви ініціатива перейшла до нідерландок - перший тайм вони зуміли виграти з різницею +2. У другому таймі «помаранчеві» зберегли контроль над грою і зрештою здобули перемогу з перевагою в три м'ячі.

Команда Китаю розгромила збірну Алжиру, яка встановила антирекорд чемпіонату світу 2024 року. Африканки стали єдиною командою, яка за матч закинула менш ніж десять м'ячів.

Чемпіонат світу U-20 серед жінок, попередній етап, тур 3

22 червня

Данія - Норвегія - 33:25

Румунія - Нідерланди - 26:29

Китай - Алжир - 33:9

Олександр Шарадкін Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 03:14 4

Українцем зацікавився «Арсенал» та «Челсі»