Відомий англійський воротар виступив на захист Мудрика

Джо Харт бачить в українському вінгері серйозний потенціал

Колишній англійський воротар Джо Харт, який після завершення сезону-2023/24 оголосив про відхід з «Селтіка» та завершення кар'єри, а на період Євро-2024 працює експертом на телебаченні, висловив свою думку про проблеми українця Михайла Мудрика у «Челсі».

«В ньому є величезний талант. Я грав проти нього, коли він був дуже впевнений у собі, коли був у «Шахтарі», і, щиро кажучи, це була досить середня команда. Ми добре грали проти них, але він був великою загрозою протягом усієї гри. Він забив у мої ворота в обох матчах, і я був дуже схвильований, коли він підписав контракт із клубом Прем'єр-ліги. Я подумав: «Подивимось на цього хлопця».

«Критика на адресу Мудрика? Дивіться, він ще молодий. «Челсі» зараз досить складний клуб, щоб у ньому виблискувати. Але коли вони стануть на ноги, і якщо він буде в команді, коли вона стане на ноги, то Мудрик буде зіркою для цієї команди. А «Челсі» це зробить, і я буду радий бачити, на що він здатний».

«Зараз вони [«Челсі»] намагаються закласти фундамент. Мудрик молодий гравець, він підписав великий та тривалий контракт, зважаючи на все, що я чув про нього, він хоче вдосконалюватися, хоче вперто працювати, завжди б'є по воротах. Подивіться, що в ньому є талант. Питання лише в тому, чи зможуть вони вичавити з цього успіх у Прем'єр-лізі», - сказав Харт.

Раніше інсайдер Фабріціо Романо заявив, що керівництво «Челсі» не має планів щодо продажу Мудрика у літнє трансферне вікно.

Олексій Сливченко Джерело: Metro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 02:23 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Футбол | 29 червня 2024, 15:40 22
Коментарі