РАНГНИК: «Кажуть, Баумгартнер розбив мої окуляри? Ні, з ними все гаразд»

Головний тренер збірної Австрії прокоментував перемогу над Польщею

21 червня у Берліні у матчі другого туру Євро-2024 збірна Польщі програла команді Австрії (1:3).

Головний тренер збірної Австрії Ральф Рангнік:

«Перші 20 хвилин, мабуть, були для нас ідеальними. Ми мали вести більше, ніж 1:0, але потім ми чомусь збилися зі шляху і почали втрачати м'яч. Тому нам довелося внести деякі корективи у другому таймі, і як ми це зробили, знову почали контролювати гру.

Святкування другого голу? Кажуть, Баумгартнер розбив мої окуляри, коли підбіг відсвяткувати зі мною? Ні, з ними все гаразд, і я маю дві запасні пари».

Півзахисник збірної Австрії Крістоф Баумгартнер:

«Всі дуже задоволені. На нас чинився великий тиск, і вчора ми не змогли нормально подрімати після обіду, бо були в такій сильній напрузі. Ми відчуваємо величезне полегшення, але знаємо, що це лише початок, і попереду на нас чекають великі випробування».

Півзахисник збірної Австрії Марсель Забітцер:

«Я почуваюся чудово, по-справжньому щасливий. Це добра перемога, важлива перемога, велика перемога. Гра була напружена, тому я дуже втомився, але дуже щасливий. Ми грали на межі своїх можливостей. Ми були дуже активні у контратаках. Коли ми граємо близько до свого піку можливостей, ми стаємо дуже хорошою командою. Якщо ви запитаєте збірну Польщі, я не думаю, що вони захочуть грати з нами знову».

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 13

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння