РЕБРОВ: Я зараз рекордсмен за матчами, коли ми пропускаємо, але перемагаємо

Головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Словаччиною на Євро-2024

21 червня відбувся матч 2-го туру групи Е на Євро-2024 між збірними Словаччини та України. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь синьо-жовтих.

Після завершення зустрічі головний тренер українського колективу Сергій Ребров прокоментував успіх команди:

«Емоції завжди є. Хочу лише подякувати гравцям. Я зараз рекордсмен за матчами, коли ми пропускаємо, але перемагаємо.

Важливо для гравців отримати впевненість у тому, що ми робимо правильні речі. Задоволений духом команди. Бачив, що після пропущеного голу футболісти були засмучені, але вони продовжували. В другому таймі дійсно було дуже багато моментів, і ми вирвали цю гру.

Після перерви підказали дуже важливий момент у пресингу, трішки перебудувалися - це дало можливість більше відбирати м'яч і створювати моменти. Була ділова підказка, і гравці розуміли, що є шанс обіграти цю команду. І я задоволений, що ми цей шанс використали.

Як відрізнялася збірна від матчу з Румунією? Не можу сказати, що вона інша. Гравці мали бажання, але вони дійсно так не реагували у першому матчі, як сьогодні. Не можу сказати, що була інша команда. Було бажання, більше натхнення - і за рахунок цього забили м'ячі. Але я не вважаю, що в першому таймі не було бажання. Була втрата концентрація та помилки.

У першому матчі грав Тарас Степаненко, зараз - Андрій Ярмоленко. Вважаю, потрібно, щоб на полі були лідери, баланс досвіду та молоді. Мені не дуже важливий вік гравця, якщо він демонструє свій рівень - немає різниці.

Я можу відзначити не тільки Шапаренка, а і Яремчука, бо він забив і працював на команду. Всі працювали, я не бачив жодного гравця, що був би не вмотивований. Не люблю виділяти когось - вважаю, що особливо в другому таймі ми добре зіграли на оборону. Всі гравці відпрацьовували та робили все для команди.

Цей турнір дуже швидкоплинний - дуже важливе відновлення, готуватися до кожного суперника. Як показала гра Словаччина - Бельгія, проти них можна грати», - сказав Ребров.

Видеообзор матча Словакия - Украина (1:2)

Данііл Агарков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 00:19 11

Збірна Данії залишає Євро-2024

Коментарі