Микола ШАПАРЕНКО: «Пробіг найбільше? А як вигравати – стоячи?»

Гравець оформив гол і пас у матчі проти Словаччини

Хавбек збірної України Микола Шапаренко оцінив матч 2-го туру групового етапу Євро-2024 проти Словаччини, який завершився з рахунком 2:1 на користь української команди.

Гравець оформив гол та результативну передачу.

Про найбільшу подолану дистанцію в матчі: «А як вигравати ігри - стоячи? Не думаю. Мені байдуже, скільки я пробіг, найважливіше - є результат. Це все заради своєї країни, заради команди. Я буду намагатися так кожну гру бігати».

Як команда проявила себе в матчі зі Словаччиною: «Ми отримали заслужену критику за останню гру (з Румунією - 0:3). Сприйняли її, розібрали помилки та намагалися виконувати те, про що домовлялися перед грою. Грати на результат, з самовіддачею».

Про результативну передачу на Яремчука: «Під час гри все дуже швидко відбувається, не встигаєш хвилюватися, заб'є він чи ні. Побачив, що Роман виконав гарний рух - дуже пощастило, що передача пройшла, голкіпер не вийшов, а Яремчук забив переможний м'яч».

Про матч з Бельгією: «Давайте поки ще насолодимося перемогою, а потім вже будемо розбирати їхню гру. Тренер розповість, як треба грати».

Іван Зінченко Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі