РЕБРОВ: «Я не кричав у перерві. Найголовніше, що ми показали свій дух»

Головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Словаччиною

21 червня о 16:00 у німецькому Дюссельдорфі відбувся матч 2-го туру групи E Євро-2024 між збірними Словаччини та України (1:2).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режиміLive в Telegram Sport.ua

На 17-й хвилині словаки відкрили рахунок, ударом головою відзначився Іван Шранц. Українці створили камбек у другому таймі завдяки голам Миколи Шапаренка та Романа Яремчука.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу так:

«Дуже радий за гравців. Ми дуже добре відреагували на пропущений гол. У перерві ми змінили деякі позиції у нашому високому пресингу. Гравці, які вийшли з лави запасних, посилили нашу команду. Найголовніше, що ми показали свій дух. Ми дуже намагалися змінити результат і заслужили на перемогу.

Ми дуже погано виступили проти Румунії, але тепер команда показала інший дух і заслужила на перемогу. Нам потрібно зосередитись на наступній грі, але це була дуже важлива перемога для команди та для країни.

Я не кричав у перерві. Нам довелося реагувати у другому таймі. Ми недостатньо сильно пресингували. Ми розуміли, що це наш шанс, і я сказав саме це. Я сказав: Не турбуйтеся про набір очок і просто грайте.

Зміна воротаря після першого матчу? Я радий, що ми маємо хорошу конкуренцію серед воротарів. Анатолій Трубін заслужив на цю гру після свого виступу проти Німеччини (3 червня, 0:0). Він був дуже спокійний і міг вийти в стартовому складі навіть до цієї гри.

Ярмоленко грає на своєму четвертому Євро, але у нас молода команда та гравці, які не звикли до такого рівня та таких заповнених стадіонів. Було важливо, що в другій грі ми відреагували інакше, і ми заслужили три очки. Гравці, певне, трохи відсвяткують, але завтра вони повернуться до тренувань».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 18:59 1

Британець високо оцінив Джорджа Формана

Футбол | 29.06.2024, 15:40
Коментарі