Краснопір підтвердив домовленість з амбітним клубом УПЛ

Очікується, що нападник приєднається до «Руха»

Нападник київської «Оболоні» Ігор Краснопір прокоментував чутки щодо свого трансферу в львівський «Рух».

- Ігоре, останні кілька тижнів для тебе видалися знаковими. Ти допоміг «Оболоні» залишитися в УПЛ, разом з олімпійською збірною виграв Maurice Revello Tournament, а після повернення в Україну на тебе чекають в новій команді. Ти вже підписав контракт з «Рухом»?

- Так, справді. Дуже насичені дні. Не встигаєш усвідомити, з якою швидкістю розвиваються події. Хоча з «Рухом» ще нічого не підписано, принципова домовленість є.

- Чому обрав саме «Рух»?

- Це вагомий крок в кар'єрі, аби далі зростати. «Рух» - амбітна команда, з хорошим підбором виконавців, класною інфраструктурою

- З ким спілкувався відносно майбутнього переходу?

- Мені телефонував Віталій Юрійович Пономарьов. Він розповів своє бачення щодо того, щоб я приєднався до команди. Коли в тобі зацікавлений головний тренер, це дуже важливо для футболіста.

- Окрім «Руха», тобою ще цікавились?

- Як я знаю, був інтерес, але до конкретики не дійшло.

- Наскільки для тебе було важливим, що поруч з тобою в клубі будуть хлопці, яких ти добре знаєш по молодіжній збірній України?

- Це буде тільки в плюс, адже в нас хороший взаємозв'язок. Це також сприятиме моїй швидкій адаптації, коли приходиш, маючи знайомих у новій команді. Потрібно швидко зрозуміти вимоги тренерського штабу.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 18:06 0

Тоні підтвердив інформацію, що Олександр планує повернутися в крузервейт 

Коментарі