Ф'юрі назвав головну причину своєї поразки в бою з Усиком

Тайсон зрозумів, що занадто багато веселився

Колишній чемпіон світу в хевівейті Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 KO) через місяць більш детально оцінив свою поразку в бою за всі пояси надважкої ваги проти Олександра Усика (22-0, 14 KO).

«Я багато разів переглядав бій і все одно отримував одну й ту саму відповідь - я думав, що виграв. Усик знає, що він мене не переміг... Я думав, що майже всі раунди я бив його по голові. Він розбив мені ніс у восьмому раунді, отримав 10-8 у дев'ятому раунді, і я віддав йому десятий раунд.

Але крім цього я не дав йому жодного раунду... Насправді все виявилося набагато простіше, ніж я думав. Люди говорили, що по ньому важко влучити, а я завдавав йому комбінації з чотирьох ударів і сміявся над ним. Моя проблема в тому, що я, напевно, занадто багато веселився. Це було занадто легко. Наче я був там із місцевим боксером-аматором. Я занадто насолоджувався цим, дуркував і поплатився за це в дев'ятому раунді», - сказав Тайсон.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Реванш призначено на грудень.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію

Коментарі