Чи переможе Україна? Бескоровайний дав прогноз на матч проти Словаччини

Захисник «Кривбаса» впевнений у перемозі «синьо-жовтих»

Захисник «Кривбаса» Данило Бескоровайний дав прогноз на матч 2-го туру групового етапу Євро-2024 між національними командами Словаччини та України.

- Даниле, збірна України до протистояння зі Словаччиною знову підходить у статусі фаворита. Принаймні, за букмекерськими розкладами. Як Ви вважаєте, команда Сергія Реброва дійсно сильніша за підопічних Франческо Кальцони?

- Звісно, Україна фаворит. І на папері, і за іменами. В Сергія Реброва зараз дуже хороший підбір гравців, дійсно якісних виконавців. Просто, розумієте, у першій грі на Євро-2024 проти Румунії все якось пішло не так: Лунін обрізався, пас не так, як слід віддав, а у Станчу шалений гол вдався, потім Андрій не виручив і десь хлопці психологічно надломилися.

Якщо Ребров налаштує команду, як слід, вибере тих гравців, які зараз психологічно є стійкими та на яких не відобразилась поразка від румунів, то все буде гаразд. Переможемо. Взагалі ж, зараз немає чого вже згадувати зайвий раз фіаско від румунів. Потрібно рухатися далі. Шанси на 1/8 фіналу ще є. Потрібно перемагати Словаччину і готуватися до гри проти Бельгії, яка, певно, буде ключовою.

- Після погрому від Румунії (0:3) на гравців збірної України полилися хвилі бруду. Не питаю, чи справедливим був хейт. Цікаво інше: як це могло позначитися на морально-психологічному стані наших гравців.

- Я думаю так: вболівальники мали право відкрито висловлювати свою точку зору, бути незадоволеними, особливо після 0:3. Ніхто не розраховував на поразку, а тим більше - розгромну. Критика - це нормально. Однак не варто переходити на якісь особисті теми, типу сім'ї чи особистого життя гравців. Зараз хлопці дещо пригнічені, але вони професіонали, впевнений в цьому. Тож упораються. Тим більше, і вболівальники вже відійшли й будуть підтримувати Україну і у матчі проти Словаччини не менш пристрасно у порівнянні з попередньою грою. Повторюсь, Ребров має випустити на гру другого туру тих, хто стовідсотково буде готовий не лише фізично, а й ментально насамперед. У грі проти Словаччини гравці України - вся наша команда - має бути однім цілим. Бути кулаком, а не долонею.

- Прогноз від Данила Бескоровайного?

- Впевнений, що Україна переможе. А з яким рахунком… Поставлю на 1:0 або 2:0 на користь жовто-синіх.

Матч Словаччина - Україна відбудеться 21 червня о 16:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 16:11 4

Джуда можуть дискваліфікувати на чвертьфінальний матч проти Швейцарії

Коментарі