Голи Альвареса та Лаутаро. Аргентина переграла Канаду

У матчі-відкритті Копа Америка впевнену перемогу здобули чемпіони світу

Паралельно з чемпіонатом Європи тепер проходитиме і Копа Америка 2024. У матчі-відкритті турніру зустрічалися Аргентина та Канада, гра закінчилася перемогою «альбіселесте» з рахунком 2:0.

Перший гол забив Хуліан Альварес, добивши м'яч в порожні ворота після того, як Мак Алістер вийшов сам на сам з воротарем (пас віддавав Мессі) і був збитий, проте форвард «Ман Сіті» дограв епізод до кінця.

Другий гол теж відбувся за участю Мессі, тепер Ліонель безпосередньо віддав гольовий пас на Лаутаро Мартінеса, який реалізував вихід на воротаря.

Сам Мессі відзначитися не зумів, але встановив рекорд Копа Амеріка - тепер на його рахунку 35 матчів (на семи турнірах), в попереднього рекордсмена Серхіо Лівінгстона було 34.

Копа Америка 2024. 1 тур. 21 червня

Аргентина - Канада - 2:0

Голи: Хуліан Альварес, 49, Лаутаро Мартінес, 88

Попередження: Де Пауль, 61, Ло Чельсо, 90+1 - Коне, 81, Корнеліус, 90+4

Аргентина: Мартінес, Моліна (Монтьєль, 89), Ромеро, Мартінес, Акунья (Тальяфіко, 89), Ді Марія (Ло Чельсо, 68), Мак Аллістер, Паредес (Отаменді, 77), Де Пауль, Мессі, Альварес (Лаутаро, 76)

Канада: Крепо, Джонстон, Корнеліус, Лумпунгу, Девіс, Б'юкенен (Шаффелбург, 59), Еуштакіу, Коне (Осоріо, 85), Ларін (Ларейя, 80), Девід, Міллар (Расселл-Роу, 85)

Стадіон: «Мерседес-Бенц Стедіум» (Атланта, США)

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі