Рональд КУМАН: «Потрібно грати на високому рівні всі 90 хвилин, а не 60»

Головний тренер збірної Нідерландів чекає на гру проти французів

Головний тренер збірної Нідерландів Рональд Куман розповів, на що він чекає від матчу його команди проти Франції 21 червня.

«Ми намагаємося вичавити максимум із нашого складу у кожній грі. У нас є гравці, які починають із перших хвилин, і є ті, хто закінчує. Завтра ви побачите, як ми будемо використовувати Ваута Вегхорста.

Матч із поляками навчив нас, що треба грати на високому рівні всі 90 хвилин, а не 60. Крім того, треба зберігати терпіння. Також треба пам'ятати, що може статися у разі втрати м'яча.

Перемога у першій грі приносить спокій та довіру. І все це нам знадобиться проти сильної збірної Франції, з якою ми багато грали останніми роками. Ми знаємо, чого чекати від цього матчу. Нам доведеться проявити себе з найкращого боку, щоб досягти бажаного результату.

Ти робиш вибір, спираючись на свій план гри. Це найважливіше. У першому матчі було багато хорошого, але була низка моментів, коли нам слід було діяти краще. Ми маємо грати сміливо. Це стане запорукою успіху. Ми маємо проявити ініціативу», - сказав Куман.

Сергій Рип'юк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 401

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті