Перу – Чилі. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

22 червня на «AT&T Стедіум» пройде матч 1-го туру Копа Америка, в якому збірна Перу зустрінеться зі збірною Чилі. Поєдинок розпочнеться о 02:00 за київським часом.

Перу

Команда вважається одним із невеликих винятків, коли навіть у Південній Америці є не сильні колективи. Досить сказати, що піком за останні десятиліття був вихід на чемпіонат світу-2018 - перший такий результат із 1982-го року. Але вже в наступному циклі інки не змогли себе проявити - знову дійшли до міжконтинентального плей-оф, але цього разу програли. А восени початок нової кваліфікації відверто провалили: взято лише дві нічиї, з Парагваєм на виїзді та з Венесуелою вдома, що означає знаходження взагалі на останньому місці у нинішній таблиці. Тим важливіше проявити себе в Копа Америка, тим більше, що там якраз останні цикли були успішні: срібло 2019-го і четверте місце 2021-го. Наразі до нового розіграшу намагаються підійти в оптимальній формі. Вийшло у контрольних зустрічах у березні виграти у Нікарагуа та Домініканської республіки, а влітку після 0:0 з Парагваєм проти Сальвадора зіграли на перемогу, але мінімальну, 1:0.

Ставки на матч Перу - Чилі

Чилі

Збірна після вдалого відрізка, увінчаного послідовними перемогами на Копа Америка 2015-го та 2016-го, почала здавати. І якщо невихід Ла Рохи на чемпіонат світу-2018 сприймався як сенсація, то повторна невдача та проліт повз поїздку ще й до Катару, нікого вже не здивувала. І, до речі, осінній відрізок теж не наштовхував на оптимізм: у новій кваліфікації вдалося виграти лише якраз у Перу, додавши до цього пару нічиїх. А у половині, трьох із 6 матчів, отримали поразки. У 2024-му році, вже за нового наставника, Руеди, вдалося оформити розгромні перемоги, по 3:0, з Албанією та Парагваєм. Щоправда, також поступилися 0:2, але тоді грали у Марселі на полі Франції.

Статистика особистих зустрічей

В останніх чотирьох поєдинках суворо чергувалися перемоги сторін. Восени Ла Роха виграли вдома 2:0.

Прогноз

GGBET вірить у чилійців, але й вони теж зараз далекі від гарної форми. Чекаємо на тотал менше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,87).

Прогноз Sport.ua
Перу
22 червня 2024 -
03:00
Чилі
Тотал голів менше 2.0 1.87 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 15:19 9

Кароліна Бояр-Стефанська вже давно є об'єктом пильної уваги футбольних вболівальників…