Словаччина – Україна. Прогноз і анонс на матч Євро-2024

Час вже нашій збірній відпрацьовувати аванси та преміальні

Партнер проєкту - ліцензійний букмекер GGBET з найширшою лінією, понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту. Компанія створює унікальний україномовний контент на YouTube та розвиває культуру відповідальної гри. Отримай неймовірний бонус до 150 000 грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!

21 червня у рамках другого туру групового етапу Євро-2024 національна збірна України зустрінеться зі збірною Словаччини. Поєдинок відбудеться у Дюссельдорфі на «Меркур Шпіль-Арені». Опонентів розсудить відомий англійський рефері Майкл Олівер.

Словаччина

Збірна Словаччини у грі першого туру проти збірної Бельгії була приблизно у такій же ролі, як і збірна Румунії у матчі проти національної команди України. Однак і румуни, і словаки здобули повноцінні три очки.

Підопічні італійського тренера Франческо Кальцони чудово провели першу половину зустрічі проти фаворита нашого квартету. Завдяки пресингу та швидкісній роботі з м'ячем, «соколам» вдалося повести вже у дебюті поєдинку. Відзначився Шранц.

У другій половині зустрічі бельгійці перегрупувалися. І були дуже близькими до того, щоб не тільки відновити рівновагу, а й вийти вперед. Але словаки добре захищалися, а Лукаку відверто не пощастило.

Враховуючи той факт, що збірна Словаччини після другого туру Євро може оформити путівку до плей-оф, ризикнемо припустити, що підопічні Кальцони проти збірної України зіграють другим номером.

Безумовно, вони не гратимуть на нульову нічию. Вони нав'язуватимуть нашій збірній в'язку гру, у дрібний та середній пас. Цілком можливо, що словаки будуть використовувати тактику середнього та високого пресингу. І, звичайно, тактику закидання м'яча на флангах за спини наших захисників. Тому нашим крайнім оборонцям у цьому поєдинку доведеться добре попітніти.

Доведеться добре попітніти і нашому тренерському штабу, адже історично так склалося, що наша національна збірна дуже тяжко грає проти команд, які захищаються в середньому (і тим паче в низькому) блоці. Час уже з цим хоч щось робити.

Ще одна небезпечна зброя збірної Словаччини - дальні удари. Враховуючи, що ця зброя принесла успіх румунам у грі проти нашої команди, можна не сумніватися, що і наш суперник по другому туру її застосовуватиме. Хто б не захищав ворота «синьо-жовтих».

Франческо Кальцона, головний тренер збірної Словаччини:

- Незважаючи на результати першого туру, у нашій групі все одно буде дуже складно, бо Бельгія та Україна програли командам, на які не надто розраховували. Відповідно, той, хто програв, постарається вже наступного туру повернутися в боротьбу. І з цього погляду наші два матчі в групі, що залишилися, будуть дуже складними. Тому нам доведеться бути максимально підготовленими, тому що ми, звичайно, не хочемо упускати ту перевагу в групі, яку дала нам перемога над Бельгією.

📌 Прогноз на цей матч від ліцензійного букмекера GGBET: Україна переможе Словаччину з рахунком 1:0 (коэфіцієнт 6,34). Подивіться лінію GGBET з 70+ видів спорту та знайдіть для себе цікавий матч! Отримай неймовірнй бонус до 150 000 грн від GGBET! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!

Україна

Хочеться сподіватися, що найгірше на цьому Євро для збірної України вже сталося. І що гірше, ніж проти збірної Румунії, збірна України вже не гратиме.

В даному випадку немає потреби зайвий раз згадувати подробиці стартового поєдинку «синьо-жовтих» на Євро-2024. Інакше, ніж провалом та фіаско, ту гру й не назвеш. І футболісти, і весь тренерський штаб, насамперед Сергій Ребров, отримали заслужену порцію критики. Часом зневажливої ​​критики. Але цілком заслуженої критики.

І ось тепер усі ми й подивимося, чи вміє нинішня головна команда країни та її нинішній тренерський штаб робити висновки з поразки, проводити роботу над помилками.

Зрештою, у грі проти Словаччини ми побачимо, чи має ця збірна України яйця.

Адже можна сто разів перепрошувати, плакати на камеру і обіцяти виправитися, але все вирішиться на футбольному полі.

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

- Попереду на нас чекає дуже серйозна гра. Хлопці самі поговорили в роздягальні, попросили мене вийти. Зі свого боку ми одразу вказали на помилки, але треба робити аналіз. Ми повинні швидко реагувати, поговорити між собою та підготуватися до наступної, не менш важливої ​​зустрічі. Упевнений, усі наші футболісти вибачаються за таку гру. Вони відчувають, що зробили замало. Ми представляємо сильну країну, сильну націю, яка бореться за свою свободу. Зараз ми маємо дуже серйозно підготуватися й показати іншу збірну України у матчі зі Словаччиною.

Історія протистоянь

Майбутній матч для опонентів стане дев'ятим. Словаччина - непростий суперник для збірної України. В активі нашої національної команди у попередніх іграх три перемоги, три нічиї. І дві поразки у пасиві. Різниця м'ячів - 9:10 на користь словаків.

Остання до цього зустріч відбулася у листопаді 2018 року у рамках Ліги націй. І завершилася розгромною поразкою підопічних Андрія Шевченка - 1:4.

Прогноз

Наставнику збірної Словаччини Кальцоні навряд чи доречно після перемоги над збірною Бельгії винаходити велосипед. Тактика тренера правильна лише в тому випадку, якщо вона приносить потрібний результат. Отже, і проти нашої команди «соколи» гратимуть у свій типовий футбол: в'язкий, оборонний, але з різкими контратаками.

А ось як гратиме збірна України після резонансного розгрому у стартовому турі, сказати складно. Зрозуміло, що підопічні Сергія Реброва намагатимуться реабілітуватись. І хочеться вірити, що зроблять для цього все, і навіть більше.

З іншого боку, непросто визначити стартовий склад нашої команди. Бо якщо говорити об'єктивно, то ніхто з тих, хто виходив у старті проти Румунії, не заслужив зіграти у старті й проти Словаччини.

Проте навряд чи Ребров кардинально тасуватиме склад. Припустимо, що здійснить дві-три заміни порівняно зі стартовим поєдинком.

Враховуючи фактор стартової поразки, тотальної критики за помилки та «чоловічої розмови без тренера» у роздягальні нашої команди після гри з румунами, можна не сумніватися, що мотивація у наших на другий тур буде на рівні. І ця мотивація повинна їм допомогти продемонструвати нарешті і гру, і потрібний результат.

Ризикнемо припустити, не в останню чергу через патріотичні спонукання, що наша команда здобуде мінімальну перемогу.

Орієнтовні склади:

Словаччина: Дубравка, Пекарик, Вавро, Шкриньяр, Ганцко, Куцка, Лоботка, Дуда, Гараслін, Боженик, Штранц

Україна: Трубін, Конопля, Матвієнко, Забарний, Зінченко, Бражко, Шапаренко, Судаков, Мудрик, Циганков, Яремчук.

Експерти GGBET вірять в перемогу нашої збірної (коефіцієнт 2.13). Підтримай наших хлопців на шляху до плей-оф! Партнером ексклюзивного транслятора MEGOGO виступає ліцензійний букмекер GGBET. Букмекер GGBET запрошує вболівати за збірну України разом та пропонує потужний бонус до 150 000 гривень на чемпіонат Європи.

Дивіться трансляції матчів у розділі «Спорт» на MEGOGO або за цим посиланням та тримайте лінію на Євро разом з GGBET!

21 червня, п'ятниця

Словаччина - Україна
Дюссельдорф. «Меркур Шпіль-Арена». 16:00
ТБ-трансляція на платформі MEGOGO
Арбітр: Майкл Олівер (Англія)
СЛОВАЧЧИНА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 0:1
Валерій Василенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 вересня 2024, 10:30 3

Голова Top Rank вважає, що між Ентоні Джошуа та Деонтеєм Вайлдером можна було б провести хороший бій

Коментарі