Капітан Німеччини розкритикував команду за перемогу над Угорщиною

Ілкай Гюндоган залишився не всім задоволений

Капітан збірної Німеччини Ілкай Гюндоган поділився емоціями від матчу 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи 2024, у якому бундестім здобув перемогу над збірною Угорщини з рахунком 2:0.

«Я найбільше радий нашій перемозі та приємним словам Юліана Нагельсманна. Сподіваюся, що ми й надалі викликатимемо у всіх ейфорію та натхнення. Сам я відчуваю довіру тренерів, гравців і всього персоналу, а також почуваюся дуже комфортно в команді, що дуже добре. Мені стало набагато простіше грати на полі. Минулого року наші результати були непростими, що робить початок цього турніру ще більш особливим - не тільки для мене, а й для всіх моїх партнерів по збірній.

Сьогоднішній матч представив нас у тій ситуації, в якій ми повинні опинитися. Часом суперник був хороший. Але і з нашого боку була не найкраща гра, проте - це саме той матч, в якому потрібно зіграти якомога раніше. Ми готуємося до майбутніх матчів і розуміємо, що саме до нас нічого не прийде», - заявив Гюндоган.

Нагадаємо, Ілкай Гюндоган у грі проти угорців став автором голу та гольової передачі, за що був удостоєний призу найкращому гравцеві зустрічі.

Юрій Остроумов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 23:00 2

У фіналі Іспанія U-19 завдала поразки Франції U-19 з рахунком 2:0