Аргентина – Канада. Прогноз і анонс на матч Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

21 червня на «Мерседес-Бенц Стедіум» пройде матч 1-го туру Копа Америка, в якому збірна Аргентини зустрінеться зі збірною Канади. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Аргентина

Команда підійшла до турніру в статусі, як у боксі, володаря двох поясів: вона послідовно за Ліонеля Скалоні перемогла на минулій Копа Америка і, нарешті, чемпіонаті світу. Звичайно ж, голод до трофеїв вже нарешті задовольнили, але, з іншого боку, тепер є величезна впевненість у своїх силах та високий загальний клас. Його підтверджували восени, на старті нової кваліфікації (хоча не без осічки у вигляді 0:2 вдома з Уругваєм), і продовжили робити це вже 2024-го року, нехай і в товариському форматі. Гватемалу напередодні турніру розгромили 4:1. Причому тоді Мессі явно шкодували, з урахуванням віку та травматичності - подивимося, чи буде він у стартовому складі на матч-відкриття.

Ставки на матч Аргентина - Канада

Канада

Збірна дуже довго була аутсайдером навіть за мірками КОНКАКАФ. Але змогла вистрілити в рамках минулого циклу, коли перша з усіх представників Північної Америки кваліфікувалася на чемпіонат світу. Втім, Мундіаль у Катарі показав, що проти по-справжньому серйозних опонентів Девіс і компанія були відверто слабкі. Але попереду наступний такий форум, і на домашньому чемпіонаті світу кленові листя точно захочуть хоча б нарешті перемогти, а то й у плей-оф вийти. Наразі вони візьмуть участь у розширеному варіанті Копа Америка. Право зіграти там здобули, обігравши у спеціальному поєдинку Трінідад та Тобаго. Перед початком турніру канадці провели пару товариських матчів, що склалися досить суперечливо. Якщо нідерландцям у Роттердамі програли 0:4, то із французами у Бордо була вже престижна для аутсайдера пари нульова нічия.

Статистика особистих зустрічей

Єдиний раз збірні грали товариський поєдинок у 2010 році. Тоді явно сильнішими були альбіселестес, зумівши виграти 5:0.

Прогноз

GGBET не вірить, що номінальні гості навіть за нічию зможуть поборотися. Погодимося і поставимо на Мессі та компанію з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,909).

Прогноз Sport.ua
Аргентина
21 червня 2024 -
03:00
Канада
Фора Мессі (-1.5) 1.909 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:58 52

На замітку Сергію Реброву