КАЛІНІНА: «Трава – не моє покриття. За всієї поваги, у нас мало часу»

Ангеліна прокоментувала перемогу над Кеті Бултер у 1/16 фіналу турніру в Бірмінгемі

Українська тенісистка Ангеліна Калініна прокоментувала успішний старт на трав'яному турнірі WTA 250 у Бірмінгемі:

«Наскільки я отримала задоволення від гри? По-перше, я отримала задоволення від того, що я принаймні змогла кілька м'ячів покласти в корт. Трава - це абсолютно не моє покриття, і я дуже пишаюся собою, що я змогла сьогодні грати (сміється). За всієї поваги до трави, у нас не так багато часу. На мій погляд, у мене були на рівні юніорів досить непогані результати, але в професіоналах - не настільки (сміється). Тому я дуже щаслива, що принаймні змогла рухатися і грати на цьому прекрасному корті. Але, на жаль, не так багато я сьогодні очікувала.

Я добре розумію, що сталося з Кеті. Я була в майже такому ж становищі на Ролан Гаррос, коли в мене був півфінал у Страсбурзі напередодні старту змагань, я відіграла 6 сетів, чвертьфінал і півфінал в один день. Кеті зараз мала один вихідний між турнірами, у мене було, мабуть, два дні. У третьому сеті першого кола на Ролан Гаррос я відчула проблеми з ногами, я просто не могла наступити на ногу. Таке трапляється, коли перевантажуєш своє тіло. А вона виграла турнір, який був минулого тижня, грала два матчі за день, тому я повністю розумію, що вона відчуває.

Чи пам'ятаю щось про наш юніорський фінал на АО? Ні (сміється). Але ми також ще грали в юніорах, на турнірі в Японії, ми грали на килимі. У третьому сеті був рахунок 7:6 або щось таке. Це теж було років 10 тому (сміється). Тож у нас завжди були важкі матчі», - сказала Калініна.

У 1/16 фіналу змагань у Великій Британії Калініна виграла перший сет у Кеті Бултер, після чого британка знялася з матчу. Далі Ангеліна зіграє проти Юлії Путінцевої.

Данііл Агарков Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 401

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті