Юрій ГАБОВДА: «Цей рік був дуже хвилюючим»

Виконуючий обов'язки спортивного директора «Вереса» підбив підсумки першого року на посаді

Виконуючий обов'язки спортивного директора рівненського «Вереса» Юрій Габовда підбив підсумки першого року на керівній посаді та поділився планами на наступний сезон.

- Перший рік у ролі спортивного директора. Юрію Вікторовичу, як оціните його?

- Цей рік був дуже хвилюючим. Стрес і велика відповідальність. Часто були сумніви, думки про те, чи зможу впоратися. Вирішив, що якщо ми збережемо місце в УПЛ - я остаточно поставлю крапку у своїй кар'єрі гравця і остаточно оголошу про її завершення. Бо коли прйшов в клуб і прийняв цю пропозицію - відчував у собі сили ще грати. Але тепер настав час обирати. Зараз таке рішення і такий вибір прийняти легше. Тепер повністю концентруюся на новому і дуже довгому етапі кар'єри.

- Як оцінюєте селекційну політику клубу у минулому сезоні?

- Ми в дуже непростий період прийшли в команду. Роботи було багато. Коли ти сам формуєш команду від початку сезону - це одне. Зовсім інше - прийняти і комплектувати команду посеред сезону у скрутному турнірному становищі. Конкретно перед нами стояло завдання збереження місця в УПЛ. Ми її виконали. Все спрацювало, всі зимові новачки допомогли виконувати цю задачу. Тому, селекційна політика була дуже непоганою.

- Над чим працюєте зараз? Які позиції в команді потребують особливої уваги?

- Наразі ми аналізуємо вже минулий сезон. Думаємо над тим, де були помилки і що можна виправити. Це стосується не лише позицій на полі, а й підготовки. Поки поспішно говорити про те, які саме позиції потребують підсилення. Але 5-6 новачків ми хотіли б підписати влітку. Також важливо зберегти лідерів, в яких закінчуються контракти. Конкуренція - це лише стимул для зростання. Намагатимемося зробити команду більш конкурентною у новому сезоні.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 01:46 0

Поєдинок відбудеться 5 жовтня о 14:30 за Києвом