Футзальна збірна України U-19 стартувала з перемоги над Фінляндією

Міжнародний турнір юнацьких команд розпочався у хорватському Поречі

Збірна України U-19 з футзалу під керівництвом Ігоря Москвичова, готуючись до відбору Євро-2025 U-19, розпочали виступ на літньому турнірі Summer Cup, який приймає хорватський Пореч.

Участь у змаганнях беруть 9 команд, розбитих на три групи. У своєму першому поєдинку на турнірі юнацька збірна України обіграла однолітків із Фінляндії - 4:1. Голи в складі української команди забили Дмитро Діброва, Артем Клімчук, Артем Малиновський (дубль).

Наступний матч у групі В українці проведуть 20 червня проти команди Іспанії. Гра розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Другий етап змагань, під час якого команди гратимуть із суперниками, що посіли таке саме місце у своїй групі, пройде 21-23 червня.

Участь у змаганнях мали взяти 12 команд, а в суперниках збірної України значилися Туреччина та Хорватія. Утім, кількість учасників скоротилася до дев'яти, тож склад груп змінився.

До групи А потрапили Італія, Польща, Німеччина, до групи B - Україна, Фінляндія, Іспанія, до групи С - Сербія, Хорватія, Чехія.

Футзалу. Summer Cup. 18 червня. Пореч (Хорватія)

Україна U-19 - Фінляндія U-19 - 4:1 (1:0)

Голи: Діброва, 7, Клімчук, 21, Малиновський, 33, 39 - Данієль, 39.

Склад юнацької збірної України U-19 з футзалу

Воротарі - Іван Бєлімов, Артем Рибак, Орест Савонік, Владислав Швець.

Польові гравці - Богдан Цап, Артем Клімчук, Іван Разумний, Ярослав Савич, Тарас Воронюк, Ілля Приходько, Дмитро Діброва, Дмитро Суворов, Даніїл Андрієнко, Олександр Жуков, Станіслав Шклярук, Владислав Камець, Артем Малиновський.

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 26 вересня 2024, 20:07 2

Португалія, як і Іспанія, вирушає додому