Юрій САПРОНОВ: «Гравець збірної України плакав під час розмови після гри»

Український спортивний функціонер відреагував на поразку від Румунії

Український спортивний функціонер Юрій Сапронов відреагував на поразку збірної України від національної команди Румунії (0:3) у матчі 1-го туру групового етапу Євро-2024:

«Учорашня стрічка вся у висловлюваннях футбольних «експертів». Просто ВСЯ країна Карли Анчелотті, Пепи Гвардіоли і Юргени Клоппи.

Хайп. Хейт. Прямо бачу диван, надуті щоки, мізинцем комашки з носа, що витираються об штани, і пролиту каву на клавіатуру. На знищення. Дивовижно. Звідусіль марення, маячня та нісенітниця. Збірники розподілені ними по бригадах ЗСУ і відправлені на фронт. Стрільцями та кулеметниками. Сергія Реброва відправлено тренувати зачепилівський «Рефрижератор» у першість закарпатської водокачки.

Алло! Це збірна нашої країни. Іншої немає. Це перший матч. Так, погано, дуже погано зіграли. Чому? Не знаю. Я не експерт і не тренер. Можливо, перегоріли, можливо, недооцінили суперника. Так, не було емоцій, боротьби насмерть за кожен метр поля і самовіддачі. Ще два матчі. Висновки буде зроблено, я впевнений.

Я говорив телефоном із трьома гравцями, яких давно і добре знаю. Один із них плакав. Мужик плакав. Мужик! Вони пригнічені.

Перестаньте хайпувати, хейтити, скиглити і скулити. Віримо в збірну! Віримо і сподіваємося! Їм потрібна наша підтримка! Вболіваємо за збірну України!».

Дмитро Вербинський Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 00:01 6

Каталонці програли «Осасуні» 2:4

Коментарі