Джейсон КРАМП: «Не засмучений через те, що Змарзлік оновив мій рекорд»

Триразовий чемпіон світу зі спідвею – про рекордну перемогу Бартоша Змарзліка на Гран-прі Швеції

Триразовий чемпіон світу зі спідвею Джейсон Крамп поділився думками після того, як чинний чемпіон світу Бартош Змарзлік на Гран-прі Швеції 2024 року оновив його рекорд за кількістю перемог у SpeedwayGP, який тримався 12 років.

«Якщо чесно, не здивований, що він оновив рекорд. Якщо подивитися на стабільність Бартоша за останні п'ять років, це вражає. Із задоволенням стежу за ним і не засмучений, що втратив рекорд. Кожен рекорд ставиться для того, щоб його оновили. Коли твій рекорд оновлює райдер із такою майстерністю та пристрастю - сильно не переживаєш. Я - так точно. Оцінюю його високо у всіх аспектах, не лише як спідвеїста. Оцінюю високо те, як він працює, як він їздить, як ставиться до справ. Він - заслуга його самого, його сім'ї та всього спідвею. Бажаю йому всіх успіхів у світі.

Одне можу сказати точно - нинішнє покоління тепер має свого Айвена Могера або Тоні Рікардссона, на якого потрібно рівнятися і якого потрібно прагнути перевершити. Але на них чекає величезна робота», - наводить слова Крампа пресслужба SpeedwayGP.

Олександр Шарадкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 19:22 47

Марта здолала Марію Саккарі у трьох сетах у 3-му раунді Олімпійських ігор у Парижі