Пабло АЛЬВАРЕС: «Вважаю, Карпати невдовзі зможуть поборотися за єврокубки»

27-річний іспанський півзахисник підписав контракт із львівським клубом

Львівські «Карпати» підписали дворічний контракт з 27-річним іспанським півзахисником Пабло Альваресом. Контракт клуба з гравцем вступить в дію з 1 липня 2024 року. У Карпатах іспанець виступатиме з 23-м номером на спині.

Пабло Альварес прокоментував трансфер та: «Це був чудовий досвід. Однак я захотів дещо змінити у своєму житті, тому вирішив переїхати до Львова. Вважаю, що насамперед нам потрібно закріпитися в Українській Прем'єр-лізі, а згодом Карпати зможуть поборотися за єврокубки. Мені доводилося грати з Рієкою в Лізі конференцій УЄФА, і я знову хотів би відчути ці емоції.

Футболом я розпочав займатися у 4 роки. Моїм улюбленим гравцем завжди був Зідан - це великий майстер. Зазвичай я граю у півзахисті і можу бути корисним у різних ролях. Взагалі я звик підлаштовуватися під бачення тренера і виконую його вказівки. Мені подобається контролювати гру, просувати м'яч вперед, атакувати і створювати моменти.

Я вже використовував цей номер 23 раніше. Зокрема, обирав його у Болгарії. Сподіваюся, він принесе мені успіх і в Україні. Маю сказати, що мене тут чудово зустріли. Тепер прагну допомогти Карпатам досягнути бажаних цілей і тішити вболівальників своєю грою».

Микола Степанов Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 06:11 0

Поєдинок відбудеться 29 вересня о 16:00 за Києвом