ОФІЦІЙНО. Карпати підписали контракт із іспанським півзахисником

Пабло Альварес раніше виступав за болгарський клуб Черно море

Львівські Карпати підписали дворічний контракт з 27-річним іспанським півзахисником Пабло Альваресом. Контракт клуба з гравцем вступить в дію з 1 липня 2024 року.

Новачок зелено-білих є вихованцем Спортінга Хіхон. На молодіжному рівні Пабло також виступав за Вільярреал. У 2021 році Альварес переїхав з Іспанії та підписав контракт з болгарським клубом Черно море, що представляє Варну. У Болгарії іспанець провів три сезони з невеликою перервою на виступи за хорватську Рієку. За підсумками минулого чемпіонату Альварес у складі Черно море здобув срібні медалі болгарської першості.

Пабло Альварес народився 23 квітня 1997 року у Лангрео (Іспанія). Зріст: 185 см. Вага: 73 кг. Амплуа: опорний півзахисник, центральний півзахисник

Пабло починав кар'єру на молодіжному рівні в системі іспанських клубів Спортінг Хіхон, Вільярреал, Алавес. Останній клуб - Черно море (Болгарія). У складі болгарського клубу Пабло завоював срібні медалі національного чемпіонату в сезоні 2023/2024. У тому ж сезоні за Черно море Альварес провів 30 матчів, відзначився 3 голами та 4 гольовими передачами.

Микола Степанов Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 22:45 23

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають