Разван РАЦ: «За спиною Мудрика є двигун. Румунії слід боятися Україну»

Екс-захисник «Шахтаря» застерігає футболістів румунської збірної

Колишній захисник «Шахтаря» та збірної Румунії Разван Рац висловився про шанси «триколірних» зачепитися за позитивний результат у поєдинку першого туру групової стадії Євро-2024 проти збірної України.

«Якщо зараз говорити, яка стратегія правильна, я думаю, це залежатиме від того, як вас змусить грати суперник. Можливо, нам доведеться зайняти оборонну позицію та застосувати контратаки».

«Ми могли б зробити ставку на швидких гравців та здивувати у контратаках, я не думаю, що це погана стратегія. Поки ми маємо можливість тримати м'яч і володіти ним, будувати атаки, чому б і ні? Думаю, Україна має футболістів, які окрім клубів, в яких вони діють, також показали себе, провели хороші сезони. Йдеться про Довбика, Циганкова, Мудрика, у якого за спиною є двигун, він той, хто спускає вітрила та дуже добре біжить, це гравець, якого продали за певну суму, а не продали просто так».

«Вони найбільш відомі, але є й інші гравці, які грають у київському «Динамо», «Шахтарі», Зінченка я забув. Нам слід боятися, але не в тому сенсі, що ми програли заздалегідь, ставитися до них так, як слід, і намагатися отримати від цієї гри максимум користі. Навіть якщо Україна має дуже хорошу команду, вона не є апріорі переможцем, як Бельгія. Це може бути корисним для нас», - сказав Рац.

Раніше Рац міркував, що теоретично з групи Е на Євро-2024 мають виходити до плей-оф збірні Бельгії та України.

Олексій Сливченко Джерело: Gazeta Sporturilor
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 03:41 0

26 вересня римляни зіграли внічию з Атлетік Більбао (1:1) у 1-му турі Ліги Європи

Коментарі